AO3A0576 (1) images Geflugel-Koy-Fleisch_3kueken-fuettern pilenca Poultry Farm And A Veterinarymaxresdefaultimages (2)

Прилагането на Ефективни микроорганизми Микроведа при отглеждането на птици има

множество предимства пред конвенционалното отглеждане :

 • Значителен спад на неприятната и дразнеща животните миризма на амоняк  в помещенията с помоща на азото-фиксиращите микроорганизми намиращи се в нашата смес.
 • Обеззаразяване ,потискане на размножаването на патогенни щамове като Салмонела , стафилококи, ентерококи и др. вредни гъбички и микорооганизми.
 • Забелязва се по-добро и бързо наддаване на килограми у животните , в следствие на благоприятната среда създадена от Ефективните Микроорганизми Микроведа.
 • Значително намалява стреса при животните.
 • Силно се намаляват Антибиотиците , в следствие от употребата на пробиотичните микроорганизми Микроведа .  Животните засилват имунната си система    и тогава здравия организъм не се нуждае от третирането с лекарства .
 • Значително намаляват разходите за антибиотици и лекарства !
 • Усвояват много по- добре храната и успяват да извлекат много повече макро и микро елементи от нея (Витамини , минерали ).
 • Подобрява се качеството на месото.
 • Увеличава покачването на теглото, в следствие на по-доброто усвояване на фуража.
 • Не на последно място работната среда  на работниците в помещенията се подобрява , в следствие  драстичното намаляване на неприятните миризми и спад в  употребяването на химикали и антибиотици – предизвикващи алергични реакции при човек.

При употребата на Ефективни Микроорганизми (активирани) се спират гнилостните процеси ,които зараждат патогенни ,болестотворни бактерии. Обръща се средата от патогенна в регенеративна чрез ферментацията на органиката. Азотните изпарения намаляват значително(почти изчезват) от работата на съдържащите се в Микроведа -Фарминг азото-свързващи микроорганизми,поради което животните вече не са раздразнителни. Силно се редуцира наличието на мухи в обора, които се появяват там,където има гниене.

Първа стъпка измиване на помещението, така че да остане минимално количество органични остатъци ,които да послужат за храна на Ефективните Микроорганизми и процесът да преминеот гнилостен (болестотворен) към ферментация.

Пръскане в помещението с активиран препарат в съотношение 1:20 използвайте нехлорирана вода!

След което може да разпръснете слама по помещението. На всеки 2-3 дни може да пръскате Фарминг Активиран в съотношение 1:100 върху сламата.

Разхода на квадратен метър е около 10 мл. Фарминг Активиран (не може да бъде предозирано).

Течният животински екскремент пренася Ефективните Микроорганизми в общата яма ,където продължава ферментационния процес , нивото на лошата миризма спада драстично.

При редовната употреба на Микроведа Фарминг Активиран в помещенията от отпадъка  получаваме един висококачествен тор, богат на азот .Когато не сте употребили достатъчно Микроведа Фарминг Активиран при пръскането,може впоследствие да се добави към тора.

За улеснение и един равномерен климат в помещението може да бъдат монтирани инсталации за почасово разпръскване на Микроведа Фарминг Активиран под формата на мъгла с възможност за регулиране на интервалите. Зимно време се пръска по-малко за разлика от лятно.

В разреждане 1:100/ 150

 • Като добавка във питейната вода се дава в разреждане от 1 към 500 до 1 към 1000 л.
 • Като добавка към храната разходната норма е литър Микроведа фарминг на един кубичен метър храна .

За по-подробна информация относно прилагането на ефективните микроорганизми Микроведа

се обърнете към нашите специалисти  .

тел .  0898 420 916

тел. 0898 975 185