ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ТЕХНОЛОГИЯТА с Ефективните Микроорганизми

Видео какво представляват Ефективните Микроорганизми ? : http://www.youtube.com/watch?v=igvctaFaaS0

Пристъпвайки към практическото използване на ефективните микроорганизми, е необходимо да се спрем на някои фундаментални моменти, които трябва да се имат предвид при преминаването от агрохимия към Ефективни Микроорганизми-технология.

1, Това може да се направи по което и да е време на годината. В това отношение състоянието на вашата земя напомня Вашето собствено състояние. Едва ли някой води напълно здравословен начин на живот, затова във всеки един момент има шанс поне в едни аспект да го промени така, че да подобри физическото си състояние. Може, например, да спре пиенето, пушенето, да започне да спортува, да тича, да яде по-малко тлъста храна и т. н. Когато и да направите тази крачка, тя ще даде положителни резултати и колкото по-рано го направите, толкова по-добре. Така е и със земята, която обработвате. Във всеки един момент може да започнете да използвате Ефект. микроорганизми, Ефективни .Микроорганизми.- компост, да защитите растенията от вредители и болести и т. н. Даже през зимата, в домашни условия може да започнете приготвянето на .-бокаши. Правилото е едно – колкото по-рано, толкова по-добре.

2, Не бива да забравяте за последствията от различните технологии. Всяко вкарване в почвата на минерални торове неволно се отразява на нейното естествено плодородие, на способността да се извличат хранителните вещества по биологичен път. Затова и на следващата година, за да се получи същата реколта възниква необходимостта от използването като минимум на същото количество минерални торове.

При технологията всечко е обратното. За да възвърнете естественото възпроизводимо плодородие в най-голяма степен , Ефективните Миркоорганизми трябва да свършат в почвата определен обем работа. Колкото повече работа свършат в настоящия сезон, толкова повече ще се повиши плодородието на почвата и толкова по-малко работа ще остане за бъдещия сезон. С други думи, колкото по-интензивно Вие работите в тази година, толкова по-висок ще е добивът и в следващите години, и толкова по-малък обем работа ще ви предстои впоследствие. Всяко правилно използване на Ефективните Микроорганизми в почвата и хранещата ги органична маса ви приближава дори и с една крачка към бъдещото благополучие.

3, Ако не сте достатъчно готови за рязък и пълен преход от химическо към биологическо земеделие, не бива да се насилвате. Като начало използвайте само отделни, най-простите възможности на -технологията и се убедете в тяхната висока ефективност. Например, накиснете семена в Ефективни Микроорганизми, напръскайте част от кълновете, полейте два-три ягодови храста и сравнете получените резултати, а най-важното – качеството на отгледаните плодове.

4, ЕфективнитеМикроорганизми-технологията е творческа наука, което е обусловена от абсолютната уникалност и универсалност на Ефективните Микроорганизми. Постоянно и до днес се откриват все нови техни възможности, специфика на използването и най-интересни видови и сортови зависимости. Например, неочаквано се случило това, че Ефективните Микрооргтанизми ефективно разлагат до безопасно за човека състояние вредните тежки метали. Затова онези, които са свикнали да се отнасят творчески към земята, в никакъв случай не бива да правят някакво изключение и за Ефективните Микроорганизми-технологията. На практика възможностите за плодотворни търсения в това направление са безгранични.

5, Ако не се увеличи веднага добивът ,не бива да се огорчавате и да губите вяра в Ефективните .Микроорганизми. технологията.Ако правилно сте вкарали Ефективните Микроорганизми. в почвата ,то те вече са си изпълнили и продължават да изпълняват жизнените си функции заложени им от природата. Фактът ,че не се е повишил драстично добивът може да означава само едно ,почвата в която са попаднали Ефектвни Микроорганизми  е била толкова заразена и болна ,че силите им са стигнали  само за оздравяването и. За това пък следващият сезон можем да очакваме наистина добри резултати .

6, Не забравяйте, че ефективността на работата на Ефективните Микроорганизми.-технологията на първо място зависи от спазването от Ваша страна на елементарните агротехнически правила на -технологията.