Нашите керамични продукти са произведени от фин керамичен прах, в който са изпичани по специална технология при екстремно отсъствие на кислород Ефективни микроорганизми.При тази технология се запазват многостранните , информационните качества на Ефективните. Микроорганизми и биват отново предавани. Действието й е свързано  с витализиране,регенерация на материите, предотвратяване на гнилостни процеси.

керамиката е в състояние ,чрез нейния изграждащ магнетичен резонанс да изравнява вибрациите на другите материи и да ги напасне със своите. Така  дегенеративни субстанции преминават в регенеративни (изграждащи).

Това действие се изразява например чрез водата. Водните клъстери при една натоварена с негативни информации вода са залепнали на големи молекулни купове.Чрез . керамиката тези купове биват разбити  , клъстерната структура става финна(структурирана) ,водата по-течна и се връщат първично заложените й  вибрационни качества.Натоварващите ,негативни информации се освобождават (изчезват) и отварят място за нови регенеративни.

. керамиката има многостранно приложение:

-Поставени в Ефективни.Микроорганизми.-Фарминг активиран разтвор удължават трайността му до 6 месеца.

– Оптимизиране на питейната вода в домакинството ( при готвене ,варене , пране,миални машини ,фритюрници ,във вазата за цвеетя и мн. др.)

-Прилага се при всякакви водни системи .

-Ограничава до минимум натрупването на варовик .

– Омекотява водата.

-Премахва в голяма степен миризмата от хладилниците.

. керамиката е на практика вечна . Веднъж годишно се излага на слънчева светлина за няколко часа,за да се зареди .